Onze koffers op maat kunnen geheel naar uw wensen worden vervaardigd en zijn uitermate duurzaam.

Dit is geen uitspraak die wij zo maar doen, het is een belofte. Ongeacht wat u wilt vervoeren en beschermen, wij kunnen voor u een maatoplossing maken die volledig tegemoet komt aan uw wensen en die uw verwachtingen zal overtreffen. Dat doen we al sinds 1946 en dat blijven wij doen.

Onze maatwerk koffers worden gemaakt van 9 mm multiplex met een HPL coating. HPL(High Pressure Laminate)  is zeer duurzaam, watervast en is verkrijgbaar in een zeer ruim aantal kleuren en dessins. Als u op zoek bent naar de best mogelijke bescherming voor uw kostbare producten of uw kwetsbare apparatuur dan zijn onze maatwerk koffers uw beste optie. Indien gewenst kunnen wij onze koffers ook in een lichtgewicht uitvoering produceren. Natuurlijk met behoud van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij laten u graag alle mogelijke opties zien.

Onze maatwerk koffers kunnen worden voorzien van sloten, handvatten en scharnieren. Ook wielen behoren tot de mogelijkheid. Natuurlijk kunnen wij onze koffers geheel volgens uw huisstijl uitvoeren door middel van full colour bedrukking.

Om het geheel compleet te maken kunnen wij uw koffers voorzien van een op maat vervaardigd interieur in een bijpassende kleur en uitvoering.

Meer weten over wat Sales & Support Cases voor u kan betekenen? Stuur ons dan een e mail met uw contactgegevens en wij nemen per ommegaande contact met u op. U mag ons natuurlijk ook bellen op 020 – 675 75 83.