Bij Sales & Support Cases zijn wij trots op onze lange geschiedenis.

Al meer dan 70 jaar zijn wij toonaangevend in het bedenken en produceren van maatoplossingen voor presentatie en vervoer.

Onze klanten en onze producten zijn uniek. Wij streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overstijgen en dat houdt niet op bij het afleveren uw bestelling. Ook onze after sales service is meer dan goed geregeld. Precies zoals uw mag verwachten van een marktleider.

Reeds vele kleine en grote, nationale en internationale ondernemingen hebben er voor gekozen om met Sales & Support Cases in zee te gaan. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen dan is één telefoontje voldoende om een geheel vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij samen u wensen en behoeften kunnen inventariseren.

Wij geven graag antwoord op alle vragen die u heeft op het gebied van uw productpresentatie of verpakkingen. Een afspraak maakt u snel en eenvoudig. Ik ben zeven dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 06 11 36 63 65 of u kunt een mail sturen naar: info@salessupportcases.nl.

Ik hoor graag van u.

Cees Zeewoester – managing director