De beste interieurs versterken uw productpresentatie. Daarom gaan wij altijd net even verder om uw product te laten stralen.

Net zoals bij de productie van onze maatwerk koffers, besteden wij extra aandacht aan ieder detail bij het vervaardigen van het interieur van uw koffer.  Voor uw medische apparatuur stelt u wellicht andere eisen aan het interieur van uw koffer als voor de lancering van uw nieuwe geurlijn. Onze aandacht voor de best mogelijke oplossing blijft echter hetzelfde.

Wij kunnen vaste of flexibele interieurs maken, uitgesneden met behulp van waterjet technologie. Wij kunnen uw interieur ook frezen of stansen en altijd in een zeer ruim aantal kleuren. Van een eenvoudig celschuim interieur tot en met een uiterst luxe Sil Suede afwerking, alles is mogelijk om uw product zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Meer weten over wat Sales & Support Cases voor u kan betekenen? Stuurt u ons dan een e mail met uw contactgegevens en wij nemen per ommegaande contact met u op. U mag ons natuurlijk ook bellen op 020 – 675 75 83.